Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nastavení TV a slabé FPS

KaruiCZE

Otázka

Ahoj,mám několik otázek 1.) mám TV http://lcd-televize.elektromedia.cz/hyundai-llf22814mp4 a hry na tom vypadají dost špatně,když se dívám na youtube na PS 3 hry tak to má o dost hezčí grafiku,je to televizí,nebo jí mám jenom špatně nastavenou ? Třeba u každé hry musím zvednou jas aby aspon trochu vypadala 2.) U her se mi zdá malé FPS , dá se nějak FPS na PS 3 zjistit ? dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No grafika se nikde nenastavuje, možná by ti pomohlo propojit TV s konzolí přes HDMI, pokud už máš, tak nevím kde je problém.

Co se týče FPS, tak to je u konzolí normální, hodně her má lock na 30 FPS, protože by konzole víc nezvládli a někde je to viditelné...třeba ten Battlefield 3, tam to nemůžu překousnout a raději hraji na PC (i tam vypadá 1000x lépe)

Odkaz ke komentáři

• 0

Doporučuji nastavit televizi na herní režim .. někde u kolonky obraz máš Režim obrazu : tam si navolíš sport, film,živě ,hry atd. ... jednou jsem omylem hrál na nastavení živě a Fifa kterou jsem právě hrál měla problém se snímkováním atd. místo míče jsem měl například kometu atd. mrkni na to ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu