Tomcek949 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Zdrávím všetky , Potreboval by som vědět , mám NTB, na kterom stahujem hry (xbox) Ale napalovačku mám ve velkym PC, takže mám flashku na kterou pretahnem tu hru ale trvá to vzdy 236 minut nevíte treba nejaky trik ako to zrychlit? Nebo jiné nápady? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 (upraveno) To je aj o rychlosti zapisu a citani tej flashky! Externy HDD to zrychly! Ak ti flashka zapisuje 10MB/s, tak taky HDD 30MB/s Upraveno Leden 2, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 A nebo připojit PC k "domácí skupině" a pak disk v NTB->vlastnosti->sdílení->sdílet a tam vybereš s kým atd. ) mně pak hra trvá cca. 8 minut, podle toho jak ti stíhá HDD :) http://extrahardware.cnews.cz/forum/viewtopic.php?p=119833 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomcek949 Odesláno Leden 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 A jak prosím to pc s ntb napojím na to je nejaky kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 taky bych to tak videl, propojit ho do site, ani nemusis pripojovat do skupiny, staci tu slozku jen nasdilet a pak pres pruzkumnika dat \\IPADRESU.NOTEBOOKU\ prihlasit se a tahat, dalsi co me napada jestli mas v notebooku expresscart tak sehnat si USB 3.0 radic a USB 3.0 flasku/disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Máš je připojené přes Wifi?Nebo NTB přes Wifi a ethernetem z routeru do PC ne?Musíš je mít připojené na stejné síti.Pokud máš Windows 7, tak dáš v ovládacích panelech domácí skupina, vytvoříš jí a pak se na druhém PC k ní připojíš.Poté už dáš jenom sdílení toho disku v NTB a v PC se ti už v "tento počítač" ukáže disk z NTB - pojmenuj si ho třeba hry nebo xbox, aby si to nepřehlédnul :) Pro XP --> http://www.domacisite.cz/informace/sdileni-dat-tisk/sdileni-disku-ve-win.html je to ale vpodstatě to samé .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomcek949 Odesláno Leden 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Pres wifi ne, mám router z neho kabel vede do toho ntb, delaly my to technici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 a zaroven ti vede z toho routeru kabel i do toho desktopu ? takze je mas na jedne siti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomcek949 Odesláno Leden 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Ano presne tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Tak pak není co řešit, stačí nasdílet HDD, nebo jenom složku ve které hry máš a přetáhnout po síti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.