wassx Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Dobry den,mám otázku.. mám xbox a chci předejít rrod.Můžu udělat x-clamp fix pojede mi xbox ?.Nebo stačí dát nějaký stojan na to ventilátory ? děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoxtaj Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 stačí když to moc nebudeš škvařit dlouho, 5 hodin pak na hoďku aspoň vypnout .. a hlavně, aby ten xbox nebyl namáčklej hned na zdi. Musí mít kolem sebe nějaký prostor, aby to tam mohlo tahat vzduch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Toto si pročti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wassx Odesláno Leden 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 dam si to na hifi stolek a dam pod to nejake spalicky aby tam byla mezera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoxtaj Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Jestli máš Phat, tak spíš bych ho dával na vejšku, protože to pak líp větrá .. Nepokládal bych ho na dýlku, ale to už je na tobě .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wassx Odesláno Leden 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Určitě dám na vaší radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wassx
Dobry den,mám otázku.. mám xbox a chci předejít rrod.Můžu udělat x-clamp fix pojede mi xbox ?.Nebo stačí dát nějaký stojan na to ventilátory ? děkuji za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.