Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

help

pjdp

Otázka

Zdravim,poridil sem si psp slimko a mam par dotazu.1.uz je k dispozici DOWNGRADE (nebo jak se to píše) proste mysli tu úpravu abych mohl hrát iso hry...2.abych mohl z karty prehravat obrazky nebo mp3 musim si nejak na to vytvorit na tej karte nejake slozky bo tak? ptz kdyz to tam dam jen tak tak se mi zobrazi na psp ze tam je karty ale nenajde to zadny mp3 atd...jo a chci si poridit kabel usb ..muzete mi nejakej doporucit nebo to je fakt jedno(koukal sem ze sou 2v1 jako vcetne nabijecky atd)... thx

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
no jenže tady se neptá na obal ale jen na DG tak mě to jen napadlo!
pta se jen jestli to jde - na to je odpoved ano/ne .. nic jineho, ne "jestli chces DG napis..", vzdyt jsi mu ani neodpovedel.. Co to je dneska za lidi, zeptam se: "Kolik stoji PSP?" odpoved (nejspis tvoje): "Chces ho?" - vidis to ? Me zajimalo jen kolik stoji, nic vic, jen jsem to chtel vedet, treba ho vubec nechci ..
Odkaz ke komentáři

• 0
sry za :offtopic:ne není proč by mělo?jen nabízím když se ptá!co ti na mě furt vadí?se starej radši o sebe!

Když sem sem přišel taky sem tohle dělal a Anonymous_ mi to daval najevo, radim ti tohle nedelat je to na hovno.. kdyz nekdo bude chtit pomoct tak mu napis ale kdyz se jen na neco pta(ne "CO potřebuji na DG?" a ty "Udělam, napiš")..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu