sobol22 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Zdravím chci poprosit o radu zda by šlo si nějak fleshnout xbox 360 sám, budto pomoci usb nebo nějak. Nebo mi poradte co mam delat :D posílat flasherovi nekam se mi nechce a na Vysočině nikoho nemůžu sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marbie Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Zdravím, tiež by som si rád spravil flash sám. Našiel som tento návod http://xbox-experts.com/tutorial/flash-your-liteon-for-free/ . Mechaniku mám Liteon dg-16d2s, firmware je 74850c. Počul som, že dnes už majú všetky tie mechaniky rovnaký firmware, takže to je jedno a že na tento spôsob flashovania treba istý konkrétny typ chipsetu, ale zdá sa mi to blbosť. Navyše, vraj je dobré mať pri flashovaní mechaniku pripojenú k vlastnému zdroju a nie k xboxu. Budem vďačný za akékoľvek rozumné rady / pripomienky / skúsenosti. Najmä by ma zaujímalo, či sa to niekomu podarilo spraviť podľa toho návodu. Ak by mal niekto iný spôsob, ako na to bez ck3, bolo by to super. Ďakujem vopred za odpovede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoxtaj Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Sám to asi těžko uděláš ;-) budeš muset volit to, co se ti nechce = poslat to nějakému flasherovi .. pak to posereš a už si nezahraješ, tak si to dobře rozmysli :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobol22 Odesláno Leden 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 No dobře tak mi poradte flashera z Třebíče nebo Jihlavy nebo Brna :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Mrkni do sekce bazar - prodám - lock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts