spacir Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Ahoj sháním tuto kartu,kdyby jste ji někdo měl,napište, koupím.Jiné Flash nechci,pouze tuhle.Jde mi o to hrát starší černobílé hry na Gameboye, právě přes tuto kartu na Advance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 A co ta emulace GB© na EZFlash IV? Tu jsi zkousel? Nevyhovuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir Odesláno Leden 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Popravdě nezkoušel.Co jsem se tak pídil snad by to mělo fungovat přes Goomba rozhraní,ale nebyl jsem z toho moc chytrý,takže jsem to vzdal.Nemám s tím žádnou zkušenost.Poradíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 ja to taky nezkousel, ale po internetu lidi pisou,z e to pres tu goomga hrajou a asi bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir Odesláno Leden 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Stáhl jsem goomba program nahrál na EZ IV a zkusil pustit přes Advance,nefunguje!!! možná dělám někde chybu,kdyby někdo věděl,napište..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.