Artien Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Ahoj chci se zeptat jestli je nejaka hra na kinect na posilovani s cinkama ja vim o ruznych hrach ,ale to je jenom cviceni ,posilovani jsem zatim nikde nenasel.Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beranekCZ Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Ahoj, no v Your Shape Fitness Evolved 2012 je v menu jedna moznost cviceni s cinkama. Od 2min cviceni az po nake hodinove (nejaky mod toning). Ale ve videu je videt, ze ikdyz da zamereni na zada v cervene sekci tak cvicitel ma v ruce cinky (zavazi) Tohle video cca 10. minuta . Koukni na YT na videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Leden 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 dik ja na to koukal taky zkusim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beranekCZ Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Jako mam tu hru doma. Tak ti muzu neco zjistit... ale byl jsem ted nemocny, tak jsem to nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.