Platfus Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Nazdar, tak s novým PC přichází také nové problémy... Chvíli šlo všechno v pohodě, ale teď po pár dnech, vůbec nejdou hrát hry. Hrál jsem AC3 a Borderlands. Hra se vždycky sekne a pak neodpovídá. Mám Windows 7 64 bit Procesor Intel® Core i5-3450 CPU @ 3.10GHz, 3101 Mhz, jádra: 4, logické procesory: 4 Grafiku AMD Radeon HD 7700 Series RAM paměť je 8 GB Už si nevim rady, googluju jak divej. Direct X mám 11 a ovladače by snad měly bejt nejnovější. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 " ovladače by snad měly bejt nejnovější " Není nic jednodužšího než se podívat na stránku výrobce a ujistit se že ovladače jsou nejnovější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 nehrabal si do biosu vyresetnout do defaultu znovu nastavit staci spatny nastaveni ramek a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Leden 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Nn, ale už jsem na to nějak přišel a jede to Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Mohl bys napsat jak? docela by se mi to hodilo a novej Thread zakládat nechci. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Leden 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 No byl to problém grafiky, na neru sem našel, že s ní má dost lidí problémy. Dal sem instalátor ovladačů, odinstaloval a pak znova naistaloval. Nevim, proč to nešlo předtim... Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Platfus
Nazdar, tak s novým PC přichází také nové problémy...
Chvíli šlo všechno v pohodě, ale teď po pár dnech, vůbec nejdou hrát hry.
Hrál jsem AC3 a Borderlands. Hra se vždycky sekne a pak neodpovídá.
Mám Windows 7 64 bit
Procesor Intel® Core i5-3450 CPU @ 3.10GHz, 3101 Mhz, jádra: 4, logické procesory: 4
Grafiku AMD Radeon HD 7700 Series
RAM paměť je 8 GB
Už si nevim rady, googluju jak divej.
Direct X mám 11
a ovladače by snad měly bejt nejnovější.
Nevíte někdo co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.