Smartmax Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Dost mne zarazila dnešní zkušenost. Chtěl jsem zakoupit roční členství PSN+. To se podařilo, kupoval jsem přes konzoli v playstation store. Ale dost mne zaráží, proč je nutné mít vyplněné údaje o platební kartě jako součást informací v založeném účtu. Dost mi to nevyhovuje, protože u mojí banky pokud platím na internetu, vždy údaje o kartě vyplňuju v platební bráně a následně tuto transakci potvrzuju přes kód zaslaný na mobil. Tady nic takového neproběhlo a stačilo jen odsouhlasit nákup a hotovo. Po minulém průšvihu s hackem sítě PSN mi toto přijde jako nesmysl. Někde při aktivací promo kódu na psn+ jsem četl, že je nutné mít zadané údaje o kartě. Proč to tak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 pleteš si 2 věci platbu kartou a online platbu z účtu, proto vyplňuješ všechny ty informace z karty aby to nebylo tak jednoduché k ukradnuti :) a ty informace se dají jednoduše smaznout :) btw: nazdar paranoiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.