Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nefungují nebo blbnou vám tlačítka ?


holub

Otázka

Nazdar,takže me napadlo sem přidat jeden tip který určite ocení spousta lidí co si lámou hlavu s tím že jim blbnou klavesy.Možná že ho využijete i při opravě jiných věcí např dalkových ovládání.

1)Zkuste vyčistit a odmastit (líh,benzinový čistič nebo Okena pomuže)

2)Pokud to nepomuže tak je dobré koupit si vec jmenem grafitový lak,a jemně natřete časti vodivé gumy které se dotýkají tišteného spoje,pokud je poškozený i vodivý plošný spoj tak ho zkuste taky obnovit ale to jsem nezkoušel.

Další možnosti o kterých sem slyšel je vystřihat děrovačkou z alobalu malé kolečka a pinzetou je na tu gumu nalepit.Misto alobalu se prý dá také dobře použít vnitřní strana obalu filtru cigaret. (ale ja sem nekuřak :cheesygrin:).

Jestli i vy znáte nejaký způsob tak sem zvědavej :blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
nerikam ze neuznavam navod..:) nahodou se mi libi kazda rada je dobra..ale chtel vedet lepsi zpusob..tak sem ho rekl..mozna ze je nesezenes ale kdyby jo tak je to lepsi zpusob..jinak nic proti navodu..nahodou se hodi..

jo, ja to chapu, jen ten dozey z toho dela to o cem pisu.. podivej se na svuj post i s dezeyem.. neprijde ti tam zprava jak od nejakeho namachrovaneho kkta? Ted se podivej na tuhle co jsi napsal potom, nevypada uz to lepe?

EDIT: chapu ze je to jen "hloupej" emotikon, ale fakt dodava tu atmosferu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu