doleto Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Ahoj, nevíte někdo jak rozjet cheaty do Gran Turisma? Mám v PSP CWCheat, ale když pustím hru, podržím SELECT, zapnu 999.999.999 credits cheat, dám O, zapnu Enable Cheats a dám Return to Game!, peníze se mi nepřidají. Nevíte někdo co s tím? Prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doleto Odesláno Leden 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Vážně nikdo neví co s tím? Dám Thanks. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doleto Odesláno Leden 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Mohli byste mi alespoň odpovědět, jestli je problém v tom, že mám originální hru na UMD a jak to případně zprovoznit. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holubv Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Zkus tam nahrát jinou databázi cheatů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.