Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dance central dotaz

kiny-.-

Recommended Posts

Ahoj, zaslechla jsem, že se dají převést písničky mezi jednotlivými dance centraly. Nikde jsem se ale nedočetla jak, jestli to něco stojí a podobně. Jediné co vím je, že se to stahuje přes kód který je na zadní straně nebo na návodu. Mám dance central 2, který jsem dostala ke konzoli, nemám ale přímo cd ale jen kód, díky kterému jsem si ji stáhla do konzole. Platí tento kód i na převod těch písniček nebo ne? Jdou převést písničky třeba z 3 do 2? Nebo jen z nižší verze do vyšší?

Budu ráda, když mi někdo poradí a vysvětlí mi, jak to je :)

Předem díky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 weeks later...

já mám rgh a mám všechny tři díly a není nutno nic převádět. Automaticky se mi všechny písně zařadili z nižších verzí do vyšších. Obráceně to nejde. Například ve trojce to poznáte tím že je myslím před danou skladbou mikrofonek (myslím nejsem si jist) a u DLC skladeb je taky nejaký znak.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

chci se zeptat mam rgh stáhnul jsem si dost her jak na jojstik tak na kinect a všechny mi jedou kromě právě zmíněné dance central 2 aji 3 hru spustím najede cele menu vyberu si hudbu postavu a když dam start tak naskočí loading hra se načítá ale nenačte neví někdo proč???

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu