snoxtaj Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 (upraveno) Co myslíte? Přemýšlím nad nějakou ztěhle známých bojovek, ale nemůžu si pořád vybrat :-/ Hráli jste? Co by jste mi doporučili spíš ? Hlavně potřebuji, aby natom mohli hrát minimálně 2 hráči offline proti sobě. Prý, že v tom tekkenu mohou hrát až 4 (2vs2).. Nějaký recence jsem už četl a připadalo mi to přávě nějak na stejno, tak by mě zajímal Váš názor .. Upraveno Leden 5, 2013 uživatelem snoxtaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 tak přímo ty nejnovější jsem nehrál ale všechny ostatní jo, osobně jsem pro tekkena :) ale to je asi subjektivní dojem odražený v nekonečném hraní T3 :D + samozřejmě ostatní další, SC ale i původní soul edge jsem taky pařil, je tam jiné, že jsou zbraně. Jinak myslím, že asi i tekken je lehčí na komba, na precizní zvládnutí třeba ivyho meče to je dřina :) ale pak zase výsledek stojí za to. Tedy tady to bude těžké obě jsou dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.