FadysAS Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Prosím vás potřebuju pomoct jak mám ovládat NHL 07 na PSP... Nějak mi to nejde ovládat, tak jestli mi někdo poradí čím se co ovládá díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSPéčko Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 (všemi tlačítky) X - přihrávka, O - střela příklepem, Čtverec - střela tahem, trojúhelník - srazení protihráče, R - rychlost, L - spec triky ke tlačítkům, analog. páčka - pohyb hráče po ledě, šipka dolů - bitka, další nwm musís si to vyzkouset sam a nebo se podivat do nastavení ja se hry ucim zkouceni mackat tlacitek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FadysAS Odesláno Leden 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Díky moc.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FadysAS
Prosím vás potřebuju pomoct jak mám ovládat NHL 07 na PSP... Nějak mi to nejde ovládat, tak jestli mi někdo poradí čím se co ovládá díky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.