Yokozum Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Zdravím pařani :-) mám problém s Ps3 slim 120GB. Občas se stává že nejde zapnout. Musím to zapínat třeba dvakrát, někdy aj třikrát. Přes ovladač to taky občas nejde zapnout. Někdy to jde zapnout hned, tak nevím jestli to jít reklamovat, do konce zaruky mi zbýva cca 14 dní, tak jsem na rozpacích jestli to není začátek něčeho horšího.. Jinak na Youtube sem našel tohle video a děla mi to v podstatě to samý, akorat na slim konzoli. Nějaké rady? reklamovat? dělá vám to občas taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 nereklamuj :D za 15 dni se ti to muže pokazit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Leden 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 nereklamuj :D za 15 dni se ti to muže pokazit :D no dík teda :-) hodim to reklamačku. Třeba dostanu novej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 určitě reklamuj, tím nic nezkazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.