reywinter Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 zdravim mam problem ze store nejde mi uz mesic se prihlasit a mam pulsko nekdy se nemuzu ani prihlasit do Psn ( tak 2 az 3 dny ) ale pritom net v ps3 mi slape v pohode nevim kde je chyba :( aspon vim ze plusko si uz nikdy nekoupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 umřela mi konzole a nemůžu se přihlásit do PSN+ asi si ho už nikdy nekoupím :lol: zvláštní že jsou po světě miliony lidí a žádný hromadný problém jsem nezaznamenal, samozřejmě tě nikdo nemůže nutit kupovat plusko, problém ovšem hledej mezi gamepadem a židlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reywinter Odesláno Leden 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 to mas pravdu je po svete miliony lidi znas je snad vsechny ze rikas ze si to jeste nezaznamenal boze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 (upraveno) oni existují fora a blogy, které se touto problematikou zabývají a z 90% je problém se storkem na straně uživatelů, těch 10% pokrývají výpadky z důvodu aktualizace nebo útoky hackerů já osobně mám nastavenou IP adresu pro PS3 mimo rozsah DHCP serveru mého routeru a tu mám zadanou v demilitarizované zóně, což mi zajišťuje transparentní překlad portů, bez ovlivňování provozu firewalem mého routeru Upraveno Leden 8, 2013 uživatelem huhla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
reywinter
zdravim mam problem ze store nejde mi uz mesic se prihlasit a mam pulsko nekdy se nemuzu ani prihlasit do Psn ( tak 2 az 3 dny ) ale pritom net v ps3 mi slape v pohode nevim kde je chyba :( aspon vim ze plusko si uz nikdy nekoupim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.