mirekd Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 Ahoj.zakoupil jsem xko s rgh.zajímají mě dvě věci.Jakej je rozdíl mezi jtag a rgh?staženou hru převádím v iso2good.předpokládám že to dělám dobře?druhej proglém že moje xko má pouze 4gb tudíž budu muset koupit přenosnej hdd.mám koupit origo co se dává do šuplete nebo klasickou přenosnou 2.5 napájenou z usb????(poradte popř. doporučte co používáte) prosím.ty origa. skoro nikde nemají.Díkes za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 1) z hlediska uzivatelskyho vicemene zadnej. 2) delas 3) musis koupit hdd, jestli origo 2.5 externi, nebo si koupis disk+krabicku je na tobe. jen si spocitej, co je levnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekd Odesláno Leden 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 Přiznám se že bych si představoval že bych použil svůj prenosnej hdd kterej bych naformatoval na fat32 ,nakopcil hry a je to?jenom mam strach jestli xku nebude vadit to přídavné napájení přes usb.co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 Nevadí, já hraji i z externího HDD i přímo z flashky vše jde ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.