Tenebrae Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 Mam dotaz, v kapitole patnact mam ocistit ID kartu Vincenta Pereze, vzdy mi zustane 67 procent a predni strana je cista a nejde otocit pomoci zadniho panelu, zkousel jsem i restartovat checkpoint a stale stejny problem...nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lvicektom Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 dostal jsem se do uplne stejneho problemu.Jedine co mi pomohlo,bylo vratit se v hlavnim menu do kola 14,zahrat to znova (nevim jestli to ma vyznam,ale nepreskakoval jsem tentokrat animace) a najednou id karta otacet sla.Tak snad to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tenebrae Odesláno Leden 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Pomohlo, diky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tenebrae
Mam dotaz, v kapitole patnact mam ocistit ID kartu Vincenta Pereze, vzdy mi zustane 67 procent a predni strana je cista a nejde otocit pomoci zadniho panelu, zkousel jsem i restartovat checkpoint a stale stejny problem...nevite co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.