Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

/N/ Zařízení účtu u mBank - odměna 700Kč

tanorak

Recommended Posts

MBank nyní pořádá akci, že pokud si na doporučení u ní zařídíte bankovní účet, dostanete vy i ten, co Vás doporučil 500Kč. Nabízím k té pěti stovce od nich dalších 200Kč, pokud mě uvedete jako toho, kdo Vám mBank doporučil. (Při vyplňování smlouvy se tam někde uvede moje tel. číslo - v případě zájmu pošlu do PM.) Tedy získáte 700Kč jen za založení účtu =)

Vyplácím hned po tom, co mne banka za Vás peníze pošle.

Pravidla akce zde (ale nenašel jsem v tom žádnou záludnost):

http://www.mbank.cz/akce-a-souteze/mKlub-2013/images/Pravidla-mKlub-2013.pdf

Jen mimochodem - mBank využívám již dva roky a jsem spokojen, platby v rámci mBanky chodí ihned a je to banka bez měsíčních poplatků =)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tak, sice jsem akce jeste nevyuzil, ale pocitam, ze cela rodina uz cela rodina konecne vymeni ty jejich sporky za mBank. Nevypada na zadny hacek, celkem pozorne jsem se snazil procist ty podminky.

Na druhou stranu asi vetsina lidi ma sve zname, se kterymi do te akce pripadne pujdou ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu