tanorak Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 MBank nyní pořádá akci, že pokud si na doporučení u ní zařídíte bankovní účet, dostanete vy i ten, co Vás doporučil 500Kč. Nabízím k té pěti stovce od nich dalších 200Kč, pokud mě uvedete jako toho, kdo Vám mBank doporučil. (Při vyplňování smlouvy se tam někde uvede moje tel. číslo - v případě zájmu pošlu do PM.) Tedy získáte 700Kč jen za založení účtu =) Vyplácím hned po tom, co mne banka za Vás peníze pošle. Pravidla akce zde (ale nenašel jsem v tom žádnou záludnost): http://www.mbank.cz/akce-a-souteze/mKlub-2013/images/Pravidla-mKlub-2013.pdf Jen mimochodem - mBank využívám již dva roky a jsem spokojen, platby v rámci mBanky chodí ihned a je to banka bez měsíčních poplatků =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Je to tak, sice jsem akce jeste nevyuzil, ale pocitam, ze cela rodina uz cela rodina konecne vymeni ty jejich sporky za mBank. Nevypada na zadny hacek, celkem pozorne jsem se snazil procist ty podminky. Na druhou stranu asi vetsina lidi ma sve zname, se kterymi do te akce pripadne pujdou ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tanorak Odesláno Leden 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Na druhou stranu asi vetsina lidi ma sve zname, se kterymi do te akce pripadne pujdou ;). To je jasné, ale přece jenom se někomu moje nabídka může hodit, a proč nevyužít oboustranného užitku, že? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Ze bych do toho sel? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tanorak Odesláno Leden 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Ze bych do toho sel? :D Nabídka stále platí, takže stačí napsat PM =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Rychlejší: 1350 KČ ZDARMA IHNED PRO VÁS, JEN SI TO VYBRAT - za založení všeho, další odměny za doporučování pak neomezené! Stačí používat na odměny. http://zadarmomat.blog.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.