coolina Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Zdravím :) Potřeboval bych poradit,které sluchátka (špunty,pecky) by byli nejmoudřejší koupit..cenna by měla být cca. do 1600,-kč Nejlépe značky Sennheiser,KOSS.Děkuju za poradění :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Já mám doma sennheiser cx-300 ii a mohu jen doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Leden 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Přemýšlel jsem třeba o sennheiser cx 880 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Marshall minor vypadaj supr :) (Mam major a jsou fakt dobrý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 No já bych po zkušenostech napr. Koss nebo beat nic jiného než sennheiser nebral mám doma ještě hd555 a pc 360 a vždy parádní zvuk tot můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.