kopecek83 Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Pratele prosim vas nejde mi zapnout ovladac na xbox kdyz podrzim tlacitko na zapnuti tak mi dvakrat problikne a pak se vypne uplne...baterie jsem daval novy... myslite ze je na odpis?nebo co s tim je?Rano fungoval normalne....dekuji:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Jsou baterie opravdu funkční ? Nové nemusí znamenat v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopecek83 Odesláno Leden 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Jsou baterie opravdu funkční ? Nové nemusí znamenat v pořádku. Jasny funkcni zkousel jsem jich vice ale ovladac reaguje porad stejne:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WITeeC Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Jasny funkcni zkousel jsem jich vice ale ovladac reaguje porad stejne:( Zkoušel si jestli tam není špatný dotek? Já jsem takový problém měl taky, na vrh obalu baterií jsem si nalepil kousek papírku a už je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopecek83 Odesláno Leden 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Zkoušel si jestli tam není špatný dotek? Já jsem takový problém měl taky, na vrh obalu baterií jsem si nalepil kousek papírku a už je to v pohodě. to jsem nezkousel ale neprijde mi ze by kryt baterie byl nejak rozvrklany:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 (upraveno) nahodou si ho na inom boxe neparoval? skus pouzit parovacie male tlacidla http://support.xbox.com/sk-SK/xbox-360/accessories/connecting-game-controllers Upraveno Leden 10, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopecek83 Odesláno Leden 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 nahodou si ho na inom boxe neparoval? skus pouzit parovacie male tlacidla http://support.xbox.com/sk-SK/xbox-360/accessories/connecting-game-controllers to jsem taky zkousel a nejde ovladac jen dvakrat blikne a vypne se to pripojovaci male tlactko nreaguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 Tak pak je buď špatný kontakt uvnitř ovladače, nebo je ovladač vadný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kopecek83
Pratele prosim vas nejde mi zapnout ovladac na xbox kdyz podrzim tlacitko na zapnuti tak mi dvakrat problikne a pak se vypne uplne...baterie jsem daval novy...
myslite ze je na odpis?nebo co s tim je?Rano fungoval normalne....dekuji:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.