Artien Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Ahoj mam takovej problem zkousel jsem nakopirovat do slozky content/16x0/ z flesky nejake doplnky pro avatara a ted kdyz chci tu slozku smazat tak mi to pise operace failed nevite cim to je.Ajeste jedna otazka v uprave avatara v obleceni ty doplnky co jsem tam nakopiroval nemam ,ale kdyz najedu do system settings/storage/avatar item tak je tam vidim.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 už ses ptal jinde nevím proč zakládáš druhý téma jinak k první otázce zkus smazat v xexmenu a nebo nejlepe pripoj se přes síť a v totalcommanderu a k druhé otázce máš odpověď v druhém tématu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Leden 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 jenze ta slozka nejde smazat ani pres PC v total commander jako by byla chranena proti uprave a mazani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.