MegaMCLike Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Dobrý den, hackla jsem si wii a pak jsem si tam nainstalovala usb loader a když jsem usb dala do wii i s sd kartou tak mi to nefunguje pořád se mi harddisk načítá. Prosím pomoc s tím. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lamiska Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 A ve kterem z tech USB je HDD zapojeny? Mel by byt v portu blize okraji. Z pohledu zezadu je to pravy port. Take v usb loaderu doporucuji zkouknout v nastaveni, zda USB je vubec nastaveno. A dalsi vec co me napada je, ze harddisk se proste nedokaze nastartovat (casty problem USB 2,5" disku u kterych je moc dlouhy kabel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MegaMCLike
Dobrý den, hackla jsem si wii a pak jsem si tam nainstalovala usb loader a když jsem usb dala do wii i s sd kartou tak mi to nefunguje pořád se mi harddisk načítá. Prosím pomoc s tím. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.