Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP 3004 nenačítá paměťovku po instalaci CWF 6.20

smola26

Otázka

Zdravím všechny mám menší problém ohledně načítání Paměťovky Chtěl jsem zde někoho srdečně poprosit zda by mi neporadil skrze skype nebo jakkoukoliv formou

Jelikož s psaním jsem to tu zde už opravdu vzdal a to doslova člověk se s tím píše jak .... a pak mu to nějakej vtipálek ani neodsouhlasí/smaže ... :cry:

CHTĚL BYCH OPRAVDU PODĚKOVAT DOBRÁKOVY,KTERÝ MI TO SMAZAL 40 MINUT SE STÍM SE*U A PAK TOHLE FAKT DÍK ,,

No tak jak na to koukám,že by se stal zázrak ? .:party:

No inu obětuji proto tedy pár řádků pro vysvětlení problému .

Předem bych vás všechny ještě jednou chtěl srdečně poprosit o jakoukoliv pomoct radu .

Abych uvedl věci na pravou míru.Včera jsem si po nějaké době řekl že bych rád oživil své PSP řady 3004 jelikož jsem nemocnej tak jsem si chtěl aspoň drobet z pestřit to neustále a hlavně nudné ležení a hezky si zahrát v pohodlí a teplíčka postele.

PSP bylo už jednou opravované a to z důvodu pádu(výměna displeje a slotu na kartu) po té vše fungovalo jak mělo jen stím že se i při pádu poškodila paměťovka tudíž byla nefuknční včera jsem se rozhodl že si zakoupím novou tudíš sem tak učinil zakoupil jsem si od Sony s kapacitou 4 GB

Vše fungovalo na 100% ale pouze do té doby než jsem čirou náhodou netrefil na toto vlákno --> http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-c-aktualizace-24-8-2012

Postupoval jsem dle pokynů a přesně do detailu.Bohužel už ale i při hraní se vyskytli jakési komplikace vždy po 5-10 minutách to jakoby zamrzlo s tím že se to resetlo tak jsem si řekl že to zkusím bez nainstalování Pernamently Patche tak jsem také učinil vše bohužel jsem s tím nic nevyřešil dopadlo to úplně stejně až na to že doba hraní se prodloužila řádově o 5 minut.

Začlo se to projevovat následovně:Ve hře Motostorm se přestaly úplně načítat textury tak jsem hru vypl a opět se to resetlo bohužel od té doby se mi téměř nedaří načíst paměťovku abych to nějak přeinstaloval nebo tak chtěl jsem nahrát novější software a to řady 6.39 bohužel ani ťuk mohu psp 1101x resetovat vypínat zapínat vyjímat paměťovku prostě nic jen jednou za určitou dobu se mi podaří,že se jakoby načte už jsem jí i dokonce formátoval skrze PSP bez výsledku vždy když připojím PSP k pc vyhodí to nějakou chybu ..

Už si opravdu nevím rady chtěl bych vás moct moct poprosit o jakkoukoliv radu

Pro lepší vysvětlení problému jsem udělal dokonce i video tak snad to nějak více vysvětlí můj problém .. Tak snad jsem to nějak vykoktal ..

<span style="color: rgb(255, 165, 0);">

http://www.youtube.com/watch?v=QstI_e93W_s

Upraveno uživatelem smola26
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

No bud mas vadnou tu kartu a nebo je spatny slot na karty v psp . Zkus tu kartu v necem jinem , treba ve ctecce pametovych karet , tim vyloucis moznost nefunkcnosti karty jestli pujde . Pokud nemas tu moznost jeste bych vyzkousel jiny kabel na propojeni s pocitacem a PSP .

Kartu zkus dat do psp , kdyz je konzole vypnuta a pak ji zapnout , za chodu to obcas blbne kdyz ji tam davas .

Pak bych jeste zkusil dat si do PSP 6.60 ofic. firmware a nasledne 6.60 PRO-B10 docasne . Ten sem instaloval jiz na nekolik psp a vse v naprostem poradku , jen se musi vzdy nahazovat kdyz vypnes psp (otazka asi 5 sekund)

Odkaz ke komentáři

• 0

Předem moct dík za rychlou reakci a odpověď.Nyní se mají věci následovně jako zázrakem se mi podařilo aktualizovat na 6.60 ani nevím jak se mi to podařilo vůbect napojit do PSP už jsem myslel,že to vše bude v poho,ale ihned po nakopírování souborů z archvivu 660PRO-C.fix3.rar tedy jenom PROUPDATE a FastRecovery .Tak se to ihned samo od sebe odpojilo a v systray mi to napsalo zařízení by mohlo fungovat rychleji no prostě nevím co tomu je*e ... Už mám toho fakt po krk .Prosímtě jak bych poznal zda se jedná o špatný slot ?Karta je jinak cajk zkoušel jsem jí navíc je od Sony tak předpokládám,že holka něco vydrží za ty hřísné peníze..

Zmiňuješ se o PRO-B10 docasne nemůžeto to být například s působeno tou novou verzí PRO-C docasne ? Už si fakt nevím rady zda to mám dát někam do servisu nebo co ...

Předem děkuji za jakoukoliv radu díky 8)

PS:Nemohlo se například pokazit něco při předchozím nahrávání Pernamently Patche že například nebyl řádně odinstalován dělal jsem pouze formát a nahození do základního nastavení nic víc právě zda není něco s Flashem nebo tak .. :(

Upraveno uživatelem smola26
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu