Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s procesorem.

muchoska

Otázka

Zdravím.

Nedávno jsem si aktualizoval grafickou kartu Nvidia GeForce GTX 460 SE na verzi 310.90, po restartu jsem měl výkon 100%. Teplota začala ihned stoupat na 50 °C. Zapnul jsem správce úloh a výkon klesnul na +/- 10 %, po vypnutí správce výkon zase skočí na 100 %. Chtěl bych se zeptat, čím to je. Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Měl jsem ten samej problém, ale už vyřešeno. Snad ti to pomůže (pokud se teda jedná o tu samou věc).

Převzato: http://pc.poradna.net/q/view/938109-cpu-100-pri-spravci-normalni

Here's the step by step if you're not into computers.

1 / Open the Task Manager (and let if open)

2 / Go in C: \ Windows \ System32 and delete "igfxupdate.exe"

3 / Go in C: \ Windows \ SysWOW64 and check if "igfxupdate.exe" is also here, if yes delete it

4 / Open the Windows Services management console

Start> Execute> services.msc or Start> type "services.msc" in the search bar (Windows 7)

5 / Look for "Search Indexer" -> Right click -> Properties and change the "Automatic" into "Disabled"

6 / Reboot

7 / Open the Windows CMD as an Administrator

Start> type "cmd" in the search bar (Windows 7) -> Right click -> Run as an Administrator

8 -> Type "sc delete SearchIndexer" then hit Enter

Odkaz ke komentáři

• 0

Here's the step by step if you're not into computers.

1 / Open the Task Manager (and let if open)

2 / Go in C: \ Windows \ System32 and delete "igfxupdate.exe"

3 / Go in C: \ Windows \ SysWOW64 and check if "igfxupdate.exe" is also here, if yes delete it

4 / Open the Windows Services management console

Start> Execute> services.msc or Start> type "services.msc" in the search bar (Windows 7)

5 / Look for "Search Indexer" -> Right click -> Properties and change the "Automatic" into "Disabled"

6 / Reboot

7 / Open the Windows CMD as an Administrator

Start> type "cmd" in the search bar (Windows 7) -> Right click -> Run as an Administrator

8 -> Type "sc delete SearchIndexer" then hit Enter

dobrá rada, jak možně pokazit Windows.

Odkaz ke komentáři

• 0
Měl jsem ten samej problém, ale už vyřešeno. Snad ti to pomůže (pokud se teda jedná o tu samou věc).

Převzato: http://pc.poradna.net/q/view/938109-cpu-100-pri-spravci-normalni

Trochu jsem brouzdal po poradně a našel jsem že mám použít proces explorer a přejmenovat po použití se mi objevil soubor mscorsvw.exe

Jenom se chci zeptat, někteří tvrdí že je to exe od .NET frameworku, tak proč se to schovává?

post-21784-14687162526807_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu