perigoma Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Zdarec, když si koupím 90denní PS Vita + a stáhnu si uncharted který je zrovna free, zůstane mi hra i po skončení učtu ve vitě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 12, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Ano ale aby ti fungovala musis mit zaplaceny psn+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucabr Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Zdar! Mam dotaz ohledne PS+ a nechci zakladat novy thread. Mam koupeno PS+ a stahnul jsem hry zdarma. Hry po case vyprsi a me zajima, co se stane, kdyz budu i nadale platit PS+, ale napr. si neudelam zalohu pametovky a prijdu o obsah karty. Jestli jsem to dobre pochopil, tak po expiraci hry, ktera byla free v ramci PS+ mam smulu a budu muset platit. Naopak, pokud si udelam zalohu karty, tak i kdyz expiruje, mel bych ji moci ze zalohy obnovit a moci hrat opet zdarma? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figycom Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 (upraveno) Nevím jak to je na PSV ale na Ps3 když si zaplatím ps+ a stáhnu free hru tak jse už tváří jak kdyby sem jí koupil i když ju zaměni za jinou stále je u hry purchased to znamená že když hru odstraním z HDD a už není v ponuke ps plus zdarma stále si jí můžu najít a stáhnout zdarma Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Upraveno Březen 14, 2013 uživatelem figycom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Figycom: u PS Vita je to uplně stejné, dokud si platíš ps+ můžeš si kdykoliv již jednou stáhnutou hru, stáhnout kdykoliv znova. Bud skrz PS Store... nebo skrz download list. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perigoma
Zdarec, když si koupím 90denní PS Vita + a stáhnu si uncharted který je zrovna free, zůstane mi hra i po skončení učtu ve vitě?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.