AnAlKiNg Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Zdravím, mám menší dotaz... Pojede mi internet když propojím PC s xboxem tím internetovým kabelem? PC je připojeno na domácí wifi, router bohužel nemám v pokoji.. Pořád mi to píše IP Adress Error .. může mi někdo proadit? díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 takhle to nefunguje, kabel musi jit do routeru nebo xbox pripojit na wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Funguje to tak já jsem to tak měl skoro rok :) jenom musíš v pc přemostit připojení a mělo by ti to jet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 ale tak PC musí být neustále zapnutý :frown: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 To jo tak ale jestli nemá jinou možnost tak alespoň něco ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnAlKiNg Odesláno Leden 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 okej díky :) už to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Kup router, stačí ti úplně obyčejnej za pětikilo a máš to vyřešený hned. Docela by mě štvalo mít vždy zaplej PC když bych chtěl jít na live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.