iICE2 Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Pro mnohé z vás se to bude zdát úplně zbytečná otázka, já však v tom trochu plavu a nenašel jsem žádné konkrétní info. Má otázka zdí: Dá se ovládač nabíjet i jiným způsobem než přes USB v zapnutém PS3? Např. napojit adaptér na USB kabel (přechodku do zásuvky z USB) a zapnout ovládač? Bude se ovládač nabíjet? Nechci zatím zkoušet, aby se nepoškodil. Díky za radu hoši :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Jednou jsem nabíjel na notebooku :) žádné poškození jsem nezaregistroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Presne jak pise sooe a taky na TV z USB to jde nabijet mam odzkouseno a bez poskozeni :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollyg Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Jedine ceho bych se bal, ze to nabijet nebude vubec (coz u ruznych nabijecek pro ruzna jina zarizeni hrozit muze). Poskozeni jedine na nejake no name nabijecce z ciny ci tak podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.