iICE2 Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2013 Pro mnohé z vás se to bude zdát úplně zbytečná otázka, já však v tom trochu plavu a nenašel jsem žádné konkrétní info. Má otázka zdí: Dá se ovládač nabíjet i jiným způsobem než přes USB v zapnutém PS3? Např. napojit adaptér na USB kabel (přechodku do zásuvky z USB) a zapnout ovládač? Bude se ovládač nabíjet? Nechci zatím zkoušet, aby se nepoškodil. Díky za radu hoši :cheesygrin: Citovat
sooe Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2013 Jednou jsem nabíjel na notebooku :) žádné poškození jsem nezaregistroval. Citovat
maku_CZ Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2013 Presne jak pise sooe a taky na TV z USB to jde nabijet mam odzkouseno a bez poskozeni :cheesygrin: Citovat
hollyg Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2013 Jedine ceho bych se bal, ze to nabijet nebude vubec (coz u ruznych nabijecek pro ruzna jina zarizeni hrozit muze). Poskozeni jedine na nejake no name nabijecce z ciny ci tak podobne. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.