Vlachy1468625425 Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Zdravim mam problem byl jsem s vitou pripojenej pres McDonalds k wifi signal 92 procent a kdyz jsem chtel si s ps store stahnout nejaky dema tak pri prihlasovani bylo furt prosim cekejte a nic a pak to jeste psalo error NW-8942-3 nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Mají povolené jen vyhledávání.nechtějí aby si nĕkdo stahoval data zadara. Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vlachy1468625425
Zdravim mam problem byl jsem s vitou pripojenej pres McDonalds k wifi signal 92 procent a kdyz jsem chtel si s ps store stahnout nejaky dema tak pri prihlasovani bylo furt prosim cekejte a nic a pak to jeste psalo error NW-8942-3 nevite co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.