Anubis1 Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Tak uz pry dnes bude demo. Jsem na to docela zvedav :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 (upraveno) Děkuji za info, já bych na to jinak zapoměl. Demo je pěkné, doufám že hra bude alespoň trochu horor, protože mi to přijde arkádovější. Upraveno Leden 30, 2013 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 nevíte kdy má vyjít plná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 vyjít by měl 8.2.2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WilliamGIV Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Zdravim nevíte jestli jsou obě DVD single nebo je jedno z nich multi. Ani nevim jestli to multak má :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 DVD 2 by měl byt multiplayer - alespoň to píšou na console power.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WilliamGIV Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Díky tak to zkusim jen DVD 1 a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Díky tak to zkusim jen DVD 1 a uvidíme. Taky to ted sosam,tak uvidime... I když po demu co jsem zkoušel tak jsem se hodně dlouho rozhodoval,jestli to vůbec sosnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Taky to ted sosam,tak uvidime... I když po demu co jsem zkoušel tak jsem se hodně dlouho rozhodoval,jestli to vůbec sosnu... EDIT : Takže stažen disk 1 a vše chodí jak má.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 ne pro hraní singleplayeru jsou potřeba obě dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Tak jak se Vám to zatím líbí? Já jsem mooooc spokojenej... Líbí se mi,že jsem teď vzal vedlejší misi na lodi Greely,vlezl do transportéru , na obrazovce se objevili další 3 poničený lodě - zvolil kam chci - transportér mě tam dovezl.... no super,jinak ve vesmíru hudba okopčená z vetřelců :-) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Uz se nato chystam, nema to byt i s CZ tituky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 časem se určitě objeví, neřešim to :) Zítra to prubnu ale zahraju až za týden- dva až budu mít dovču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 ma bejt i nejaka cz verze nebo jen EN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 ma bejt i nejaka cz verze nebo jen EN Nejspiš bude amatérská CZ verze ale to si asi ještě počkáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 čau potřebuju poradit jsem v první misi jak tam jezdí tak rychle ty auta po cestě a nevím co mám dělat přejít to nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 (upraveno) Cz bude na Pc určitě na konzole nevím Edit: neví někdo jak v demu zprovoznit Co-op mode někde na YouTube jsem vydel video jak to máj funkční a hraji tam dvě postavy Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Upraveno Leden 29, 2013 uživatelem figycom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 čau potřebuju poradit jsem v první misi jak tam jezdí tak rychle ty auta po cestě a nevím co mám dělat přejít to nejde! Musíš použít stázy LT + Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 onefootman:dík vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 onefootman:dík vyzkouším Jdi na 3:24 , zde máš ukázáno jak funguje staze.... na tlačítka nekoukej,je to z prvního dílu a ps3,ale princip je stejnej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 nevite nekdo jak je to u rgh ? disk 1 i disk 2 prez iso2god? dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 nevite nekdo jak je to u rgh ? disk 1 i disk 2 prez iso2god? dik za info jo ja to hodil do iso2god,prejmenoval na disc 1 a disc 2,hodil do složky a vše funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 nevite nekdo jak je to u rgh ? disk 1 i disk 2 prez iso2god? dik za info http://console-forum.net/tema/147439-jak-na-vice-disku-aktualni-postupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Takže dohráno na easy za 17 hodin a 30 min... z 90% komplet (zapomněl jsem na některé vedlejší mise) ..... Pro mne jedna z nej her co jsem za poslední dobu hrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 čau potřebuju další radu jsem u těch lokomotiv pochopil jsem že ji musím dostat na tu otočnou kolej taky jsem to tak uděl rozvítila se zeleně ale dál nevím co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.