Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Není to špatná hra, ale je to mnohem horší než předchozí 2 díly. Bench je složitej vůbec nechápu jak tam vylepšovat zbraně, obchody na zbraně a obleky asi nejsou.

Absolutně nesouhlasim,že je horší než předchozí díly.Bench se zdá složitej a taky mi chvilku trvalo,než jsem do toho proniknul,ale teď už ok.Obchody na zbraně nejsou,protože si tu zbraň vyrobíš na Benchy podle předlohy který nacházíš celou hru... Obleky jsou,a je jich celkem dost jen chvilku ze začátku trvá,než se k prvnímu dostaneš.... ta hra je skvělá (oproti mizerný dvojce) a hodně se podle mě vyrovnává prvnímu dílu..

Odesláno

no spis to je duvod, proc tenhle dil a uz ani druhej dil nebyl to co bezkonkurencni jednicka...

Trojka je uz jen o tom jit, strilet, jit, strilet, jit strilet. Na druhou stranu ja musim rict, ze me demo trojky bavilo vic jak celej druhej dil dohromady, ve dvojce se jeste snazili udrzet atmosferu jednicky, ale tim, ze uz to udelali vic arkadovy tak to proste byl takovej polotovar. Nyni je to cista akce a neni to zli. Jen uz to proste nikdy jako jednicka nebude, protoze je tu naboju 6 pulek a veci na vytvareni zbrani atp jakbysmet.

Odesláno (upraveno)

Když nevíte kam jít zmačkněte a držte R3 a ukáže se vám vždy směr kam máte jít (kdo hrál předešlí díly musí vědět), já už jsem v 6té kapitole a zatim jsem žádnej zásek neměl.. Jinak je to parádní díl, nechápu proč se to někomu nelíbí, tolik se to od předchozích dílu neliší. A ty scenerie to je radost pohledět :)

Upraveno uživatelem Mígl

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu