sendo2005 Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Potrebujem poradit, mam DB 2.0.15574.0 a flash LT 3, dlho som nebol na internete na LIVE a teraz ked sa pripojim chce update mozem ho potvrdit? nezmaze sa mi flash uz sa mi to raz stalo. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Aktualizuj si to přes flash disktady máš návod (Zkopírování na jednotku USB flash ): http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/system-updates/system-updates-inf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sendo2005 Odesláno Leden 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 "Stranka nenalezena" nechce mi ju otvorit a ked dam update cez USB tak mi ostane ten flash ci sa musi preflashovat. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/system-updates/system-updates-info a flash zůstanet, viz příspěvky zde na foru, je to tu řešeno už víckrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sendo2005 Odesláno Leden 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Dakujem idem oskusat len jedna otazka este aky je rozdiel updat cez LIVE a cez USB. Je v tom nejaky rozdiel nemam na mysli technicku cast to je mi jasne ale ci je rozdiel softwarovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Tak to nevím, jen zde na foru všichní radí přes USB že je možné přes live přijít o flash... Ale co tu čtu tak přes USB nepřídeš .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 (upraveno) Není to o tom, že by přes live přišel o flash, ale o tom, že z USB flashky je to spolehlivější. V podstatě update klidně můžeš udělat z live, když víš na 100% že nic nezmění, což momentálně nezmění. Z live se update nedoporučuje tehdy, když je nějaká nová verze o které se neví co s xboxem provádí, protože proces je nevratný. Z USB se dělá update o kterém víš, že ti neublíží, nebo chceš nahrát jen o něco novější než ten co je aktuálně z live. Upraveno Leden 15, 2013 uživatelem Ravendhi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sendo2005 Odesláno Leden 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 dakujem za rady uz som to updatol vsetko OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sendo2005
Potrebujem poradit,
mam DB 2.0.15574.0 a flash LT 3, dlho som nebol na internete na LIVE a teraz ked sa pripojim chce update mozem ho potvrdit? nezmaze sa mi flash uz sa mi to raz stalo. Dakujem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.