onefootman Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 (upraveno) Ahoj.Potřebuju se zeptat na jednu věc.Mám nově RGH,stahl jsem hru (Dishonored) a projel přes iso2god ... Vzniklo mi menší iso a číselná složka (hra) ... Mám ale problém , že když chci hru nakopírovat na flashku a dam nejdříve naformátovat flashku na ntfs tak ji mam plnou a hru tam už nenakopíruju (nedostatek místa),pokud je ve Fat32 tak na ní místo je,ale když ji dám do xboxu tak ji xko nevidí - dam ji nakonfigurovat xboxem (čim se hra smaže) - ale v momentě kdy dam flashku zpatky do pc tak se mi opět ukazuje že je uplně plná... Nevíte někdo kde dělám chybu? Díky za odpověď EDIT : flashka je 32GB Upraveno Leden 16, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 EDIT 2 : Takže se mi podařilo hru pod číslem ve Freestyle file manageru najít v usb kolonce,i spustit ... Nedaří se mi ale ji zkopírovat a navíc ji ted vůbec nevidim... na flashce je,ale ixko ji nevidi... Poradí někdo?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Vyřešeno.... Prosím LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.