Richardo911 Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Chcel som sa spytat ci neexistuje jeden program . Napriklad v mojom PC pustim film DVD alebo dajaky divx a ci nieaky program nedokaze posielat cez wifi kluc signal aby som ho mohol pozerat na PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 řekl bych že to jde přes kabel ale nejsem si jistej. přes wifi asi těžko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Listopad 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 mna to napadlo lebo cez wifi ide alebo isla TV alebo ovladanie pocitaca cez PSP tak teoreticky by mohlo by ist aj to len ci dakto uz vymyslel taky porgram a cez kabel to uz mozem rovno pozerat na pocitaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raven Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 stahni si program Pimp streamer-s nim to jde pres wifi..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Listopad 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 A nieaky navod na Pimp streamer-s ??? jak to mam rozbehat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raven Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=2 tady se mrkni.......je tam skoro dole,dystak ti poradim pres icq. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007010017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Listopad 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 diky velmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 a nejde to i pres irshell?(usbhost) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 a nejde to i pres irshell?(usbhost) usbhost je přez kabel ale v irshellu je wifihost.. jenže i kdyby ho rozchodil(me fungoval jen remotejoy a to posrane.. no.. je to asi moji wifinou) tak v irshellu nespustíš film a už vůbec ne v divx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raven Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 ja ten program mam -a funguje mi tam jakejkoliv filmovej soubor.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Obcas mi v tom programu zamrzne PSP... Je to normalni? 3.71M33-2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Listopad 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 konecne som nasiel program ale teraz nemozem rozbehat wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominik Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 funguje pimpstreamer 1.0 na i fw 2.71 shtáhnuj jsem ho a nějak mi to nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 hele a neni nakej program ktery by fungoval tak ,ze by z kompu udelal wifi hotspot ?asi ne co ?to by si pak nikdo nekupoval wifi klice .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 tenhle program mi vůbec nešel dneska jsem to zkusil znovu a ono to jde ! slyšel jsem že se dají streamovat videa z youtube ... jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Richardo911
Chcel som sa spytat ci neexistuje jeden program . Napriklad v mojom PC pustim film DVD alebo dajaky divx a ci nieaky program nedokaze posielat cez wifi kluc signal aby som ho mohol pozerat na PSP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts