sooe Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 (upraveno) Zdarec. Mám 8 pozvánek na Steamu. Moc tam nechodím, tak ani nevím jak ty gifty přesně pošlu. No, pokud má někdo zájem, tak mi dejte vědět do PM. Jo a nic za to nechu :) Upraveno Leden 28, 2013 uživatelem sooe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 dá se to buď poslat na steam účet přímo , nebo na email kde si to ten člověk pak aktivuje při vytvoření účtu ;) a jinak + , konečně člověk co není hlůpý skrblík .. taky jich mám kolem 8my kdyby někdo chtěl natáhnout celou rodinu i s babičkou a dědečkem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Leden 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 (upraveno) ....................................... Upraveno Leden 24, 2013 uživatelem sooe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Jednu kiiling f. Pro me prosim baja.ja@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Aktuální...Přidány dvě zkušební verze na Killing FloorEDIT. Už jen jedna..... Taky bych prosil jednu Killing Floor Trolikec@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.