Deutsch Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Zdravim, chtěl bych se zeptat, jakou hru byste mi doporučili, když chci střílečku (popř. jinou akční hru) s dobrým multipl., kterou hrajete z pohledu 3. osoby a s rpg prvky pokud možno, ale není to podmínkou... Nechci ale GOW :D Díky za tipy H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Ci je a aky je multak v "Mass Effect 2", ale v single ma zamestnal na dlhe hodiny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deutsch Odesláno Leden 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Mass Effect jsem hrál a moc mě nebere , i když vím, že se někteří budou divit :) Borderlands mě "vadí" ta grafika... vím, že se navymýšlím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janko580 Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 rage........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Deutsch
Zdravim,
chtěl bych se zeptat, jakou hru byste mi doporučili, když chci střílečku (popř. jinou akční hru) s dobrým multipl., kterou hrajete z pohledu 3. osoby a s rpg prvky pokud možno, ale není to podmínkou... Nechci ale GOW :D
Díky za tipy
H.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.