Deutsch Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2013 Zdravim, chtěl bych se zeptat, jakou hru byste mi doporučili, když chci střílečku (popř. jinou akční hru) s dobrým multipl., kterou hrajete z pohledu 3. osoby a s rpg prvky pokud možno, ale není to podmínkou... Nechci ale GOW :D Díky za tipy H. Citovat
0 trezzor Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2013 Ci je a aky je multak v "Mass Effect 2", ale v single ma zamestnal na dlhe hodiny :) Citovat
0 Deutsch Odesláno Leden 18, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 18, 2013 Mass Effect jsem hrál a moc mě nebere , i když vím, že se někteří budou divit :) Borderlands mě "vadí" ta grafika... vím, že se navymýšlím :) Citovat
Otázka
Deutsch
Zdravim,
chtěl bych se zeptat, jakou hru byste mi doporučili, když chci střílečku (popř. jinou akční hru) s dobrým multipl., kterou hrajete z pohledu 3. osoby a s rpg prvky pokud možno, ale není to podmínkou... Nechci ale GOW :D
Díky za tipy
H.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.