dak Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Zdravím prosím o radu, nemůžu rozchodit DLC Assasinate the Fuhrer, DLC Neudorf plně funkční, pokud hakopíruju "Hitlera" tak mi to zablokuje i Neudorf. Píše mi to pořád hlášku, že soubor je poškozen? Tahal jsem to vícekrát z různých serverů a nic. Prosímo radu, chodí to někomu prosím ? (FS3, Dash 16202) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Zkus stáhnout v FS3 TU (Update) pro tuto hru. Jak najedeš na obrázek hry zmáčkni Y, dostaneš se do menu a dole je položka na Updates. Tam si stáhni nejnovější a mělo by to být OK. Nedávno jsem řešil něco podobného v Skyrim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dak Odesláno Leden 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 jj to vše jsem udělal už dříve, ale už to jede, soubor byl opravdu poškozen, našel jsem release z 8.1.2013 a to je ok, každopádně díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.