Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prosim o radu

martin.nebuchla

Otázka

ahoj chtel bych vas poprosit o radu a to. nechal jsem si vymenit hdd kd v ps3 najdu informaci o velikosti disku?dalsi otazka koupil jsem krizeny kabel pripojil notebook k ps3 do slozek pro zdileni jsem nakopiroval video v ps3 to video vidim ale kdyz dam prehrat jen cerno ale nic se neprehraje co s tim?a dalsi vec jak prekopiruji videa a soubory s notebooku do ps3 a kam?chtel jsem si nazdilet internet jelikoz mam jen od t mobilu tu flesku tak nemuzu mit routher ale i to je problem nastavit pripojeni prec notebook taky nejaka rada?a posledni mate nekdo zkusenosti s ps3 move?ma cenu to dokupovat ?nas hraje vzdy vic takze to by me cekaly 2x Pohybový ovladač PlayStation Move+Navigační ovladač PlayStation Move Sub Controller plus kamera a dobijeci stanice a to je cena kolem 3500 plus nejake hry,no asi to je novinka tak je cena vysoko no pokud mate zkusenosti rad si je poslechnu dekuji a mejte se snad mi nekdo odpovi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

ahoj no zkousel jsem to ale ja mam win 7 a navic je to v anglictine a ta neni muj odvar nemuzu najit v notebooku ani tu ikonu co je ve videu je potrba utp krizeny kabel nebo eternetovy kabel:?neni nahodou mozne aby notebook wysilal wifi signal a ja se s ps3 k nemu pripojil?uz jsem zkousel pripojit psko jak kabelem utp nebo i kabelem eternet ale stale nic navic v obou pripadech kdyz se mi v ps3 konecne po delsi dobe objevi ikona meho pocitace a ja nakopiruji videa do zdilenych slozek v noteboku tak na ps3 pres televizi konecne vidim muj notebook a vidim i ta videa ale spustit je nejde jen mi zcerna televize ale pokud je presunu na flasku tak je krasne spusti nevis co s tim?a je vubec mozne prehravat videa pres utp kabel krizeny nebo eternetovy kabel kdyz jsou fizicky v mem pc a ne na ps3?ekuji i tak za radu tak v informacich v ps3 jsem zjistil ze mam jeste 670 gb volnych,ale jak je tam to kopirovani videa tak moznost kopirova video jsem v ps3 nenasel jak z pc tedy odeslu video do ps3?nejlepsi by bylo kdyby modem co mam v usb v notebooku sel strcit do ps3 a nainstalovat net tak je to nejlepsi,notebok kdyz mam wifi umi prijimat ale i snad vysilat signal ne?takze by melo jit udelat z notebooku router jak se to udela,

Odkaz ke komentáři

• 0

Stahni si PS3 media server prez neho vpohode a bez nutnosti flesky nakopirujes videa do konzle prez UTP kabel cross. Co se tyce netu tak to nemam tuseni jesli tvoje wifi v notesu umoznuje vysilani signalu aby jsi na nej mohl napichnout PS3. Co se tyce toho pripodivej do Ovladacich panelu\Centrum sitovych pripojeni a sdileni. Neco jsem ti nasel tady http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=924&t=1146807 mozna ti to pomuze a jinak zkus google kde urcite najdes to co potrebujes.

A nebo tady jsem ti neco nasel http://www.zive.cz/clanky/connectify-udelejte-si-z-pocitace-wi-fi-hotspot/sc-3-a-153069/default.aspx

Odkaz ke komentáři

• 0

Nakopiruj na flesku filmy pak ji pripoj k PS3 najed na filmy tam se ti zobrazi fleska jak na ni najedes pak zeleny trojuhlelnik das kopirovat vse a jen protvrdis OK pockas az se obsah zkopirujed do PS a pak uz muzes koukat a nebo nemusis nic kopirovat a rovnou si je prehrajes z flesky.

Odkaz ke komentáři

• 0

dekuji za rady uz zdilim net z notebooku a i prehravam videa v noteboku a i to kopirovani vse ok,jen ikdyz mam nastaveno v notebooku zdileni disku c i d tak v ps3 vidim jen ty slozky co jsou na disku c v unseru je tam video,obrazkya jeste jake si dve slozky.nejdo to nejak nastavit abych videl cely notebook?ale videa ktera jsou v te slozce v unseru,video spustit i zkopirovat jdou jinak jeste jednou diky diky

Odkaz ke komentáři

• 0

prave ze ja kdyz najedu v peku tak vidim muj notebok jako nazev pc kliknu na nej a vidim jen 4 slozky a to videa,hudba,dokumenty,foto ja nevidim vubec cecko nebo decko.to delaji asi ty sedmicky win.dal jsem v notebooku i vse zdilet ale i tak vidim jen ty 4 slozkxy

Odkaz ke komentáři

• 0

A mas v PS3 media servru nsataveno ze chces sdilte C disk a D disk nebo tam mas jeno slozky?

Mam v notesu taky Win7 ultimate a neni problem.

Tady jsem ti nasel navod jak co nastavit http://www.homemultimedianetwork.com/Guides/Basic-Configuration-of-the-PS3-Media-Server.php

Upraveno uživatelem maku
Odkaz ke komentáři

• 0

ahoj ja si ten ps3 media server nainstaloval ale nejde mi to ani spustit vubec to nereaguje,neni ten navod treba v cestine?nebo i to ps3 server?no ja v notu ted zadne ps3 server nemam proto mi to vidi jen ty 4 slozky kez by tak bylo neco jednoducheho jak to nastavit uz mam jen tenhle problem

Odkaz ke komentáři

• 0

no ani dole na liste nic nemam proste to nijak nereaguje to ps3 media server

proste to nic nedelavypl jsem i antivirovou ochranu a nic

ja se z toho asi zblaznim proste nejde to spustit uz fakt nevim co stim instalace probehne naprosto v poradku kdyz na ikonu poklepu atk je videt ze se neco deje ale jen chvilinku pak nic a nikde se nic nespusti ani ve spravci uloh neni videt ze by to bezelo

a nespusti se ten media server jen kdyz mam pres wifi pripojeny ps3?

zkus nejakej podrobnej navod prosim te ,ted jsem cetl ze je ten media server dokonce v cestine ale jak to zpustit to nepisou

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři

• 0
https://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/detail?name=pms-setup-windows-1.72.0.exe naistaluj povypínej firewall, antivir. Zapni ps3 a pak zapni program. PS3 a PC musíš mít ve stejné síti a používej sakra edit, a wifi je dostatečná pouze pro základní rozlišení filmů 720p ti to nějaké přehraje ale 1080p ti to nepřehraje žádné
Odkaz ke komentáři

• 0

Tak to je neco spatne pri instalaci jak ti nejde spustit PS3 media server, uz jsem ti psal ze jestli jsi ho instalaova jako spravce nebo klasicky? Jak klasicky tak ho odninstaluj a nainstaluj jako spravce a reset neni treba.

Upraveno uživatelem maku
Odkaz ke komentáři

• 0
Tak to je neco spatne pri instalaci jak ti nejde spustit PS3 media server, uz jsem ti psal ze jestli jsi ho instalaova jako spravce nebo klasicky? Jak klasicky tak ho odninstaluj a nainstaluj jako spravce a reset neni treba.

nainstaloval jsem to tedy jako spravce ale stale noc proste klikam na to ale nic se nedeje asi musim bit pripojeny s ps3 a pak se to rozjede

https://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/detail?name=pms-setup-windows-1.72.0.exe naistaluj povypínej firewall, antivir. Zapni ps3 a pak zapni program. PS3 a PC musíš mít ve stejné síti a používej sakra edit, a wifi je dostatečná pouze pro základní rozlišení filmů 720p ti to nějaké přehraje ale 1080p ti to nepřehraje žádné

diky za radu ,stahnul jsem to nainstalovala ale nespusti se mi to,musim mite tedy pripojeny ps3 pres wifi a pak se mi to spusti?at to muzu nastavit?

a ten firewall a antivir mam mit vyplej porad kdyz spojim ps3 s pc?takze ten ps3 server se nespusti kdyz neni pripojen ps3 pres wifi?diky

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři

• 0

no tak pokud muzes ten navod byl bys hodnej,jinak nainstaloval jsem ten ps3 servr jako spravce na konci instalece se pta zda spustit run dal jsem ano je videt ze se spousti ale nikde ani dole na liste nevidim ze je spusteny tudiz nemuzu provadet zadne nastaveni,uz nevim co s tim instalace probehne ok,ale zadne ono se mi neotevre,proto ma otazka byla kdyz se pripojim ps3 pres wifi zda se ten server nespusti nebo kdyz je notebook pripojen k ps3 tak zda po kliknuti na ikonku se konecne zobrazi okno s nejakou nabidkou,ted nejsem u ps3 tak to nemuzu zkusit zda se to okno otevre.mysle jsem ze to funguje jako kazdy jiny program ze se to da sputit a da se v nem neco nastavovat,nekdo mi tady psal ze to mam nainstalovat vypnout firevol a antivir pripojit se k ps3 a zapnout ps3 media server a pak se spusti okno tak nevim ty zase ze i kdyz nejsem pripojeny k ps3 tak by se mel ps3 server spustit.jina moznost jak to nainstalovat uz neni stazeno spustena instalace jako spravce na konci instalace zaskrtnuto run ps3 server ale zadne okno kde bych neco mohl menit tak jsem asi ♥♥♥♥♥,jak pisu jedina moznost je pak uz jen to ze se to spusti kdyz pripojim ps3,na netu jsem nasel ze by ten ps3 servr pokud se spusti mel byt i v cestine.pokud to nerozchodim tak mi nezbyde nic jineho nez ty filmy co mam v notesu bud spoustet pres flesku nebo exterak nebo je nakopirovat do slozek ktere v psk vidim tedy v unseru slozka video ale pres wifi mi pry neprehraje filmy ve full hd.kazdopadne ti moc dekuji dle tvych rad jsem vse zprovoznil jen tahle jedina vec mi zbyva.pak jeste sehnat nejaky slusny full hd satelitni prijimac pokud mozno hd box za nejakou super cenu a vse spojit s nim.diky moc jinak mas dobrou fotku velky prsa to ja miluji

Odkaz ke komentáři

• 0

na hd satelit se vyser :D pokud nebudes mit předplacené programy. Nova, prima a ct jsou pseudo HD programy velice málo pořadů je zkutečně v HD. btw javu máš naistalovanou? :D je to celkem zásadní, ps3 media sever se jmenuje v task listu jako javaw.exe

Odkaz ke komentáři

• 0

A mozna je to tady na Javu jsme zapomnel ovsem ne ja moji vinou ja ji instaluji automaticky do notesu :cheesygrin:

Jaky slusny full HD sat box bys chtel shanet? Ja mam DM800se a nahrava aji prehrava HD bez problemu, ale pokud nehovis Linuxu tak asi nic pro tebe a jak pise kolega tak zadarmo kvalitni FULL HD kanal nenajdes a ty ceske radoby HD kanaly a nebo slovenske to nema nic spolecneho z plnohodnotnym FULL HD.

Odkaz ke komentáři

• 0

no nejaky hd box xo umi full hd ma hdmi internetovy prohlizec moznost zabudovat hdd nebo pripojeni externiho za nejakou slusnou cenu na aukru jsem nejaky nasel ale ma tam po uprave mozno pripojit irdeto kartu a to mam zrovna ja.nebo nejakej primo skylink ready at se s tim porad nemusim drbat,jinak javu nejakou mam ale nevim co mysli tim btw javu?mam jen tu javu co potrebuji pro internetove bankovnictvi

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu