paprika4 Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Je na MW 3 zm mod ve stylu COD MW 4 ? Ze je tym vojaku a pak jdou proti nam boti ZM ve vlnach a my se je musime snazit zastavit ?? Dnes jsem koupil MW 3 Multak ale nemuzu najit takovy server :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 Tento mod je iba v Black Ops. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paprika4 Odesláno Leden 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 (upraveno) Ano, ten mod za single player to vím, ale v COD MW je i mod, ze je treba 10 Vojaku a na ne utoci vlny zombies ( jsou to boti ) ...... a na konci te vlny prijde finalovy BOS ktereho musi potom ubodat nozema, ale v COD MW 3 jsem zatim ani na internetu nevidel nic podobneho, jen nejaky mod Infected, kde je jedna strana s nozema a druha se zbranema, ale to neni ono, ja by jsem chtel aby meli ti zm i skin zombie ..... Myslim neco jako tohle: Upraveno Leden 19, 2013 uživatelem paprika4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.