paprika4 Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2013 Je na MW 3 zm mod ve stylu COD MW 4 ? Ze je tym vojaku a pak jdou proti nam boti ZM ve vlnach a my se je musime snazit zastavit ?? Dnes jsem koupil MW 3 Multak ale nemuzu najit takovy server :cry: Citovat
Pr3dator Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2013 Tento mod je iba v Black Ops. Citovat
paprika4 Odesláno Leden 19, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2013 (upraveno) Ano, ten mod za single player to vím, ale v COD MW je i mod, ze je treba 10 Vojaku a na ne utoci vlny zombies ( jsou to boti ) ...... a na konci te vlny prijde finalovy BOS ktereho musi potom ubodat nozema, ale v COD MW 3 jsem zatim ani na internetu nevidel nic podobneho, jen nejaky mod Infected, kde je jedna strana s nozema a druha se zbranema, ale to neni ono, ja by jsem chtel aby meli ti zm i skin zombie ..... Myslim neco jako tohle: Upraveno Leden 19, 2013 uživatelem paprika4 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.