Joohanek Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 Ahoj, kopil jsem si xbox 360 kinict s 250gb hdd. Chtel bych na nem provest rgh. Prochazim fora a snazim se si to dat nejak dohromady, ale par veci mi neni jasnych. Nasel by se nekdo (nejlepe clovek ktery uz rgh sam provadel) kdo by mel cas si semnou chvili pochatovat at nespamuju toto forum a odpovet mi na par otazek? Moje icq: 252695823 Pokud ne, tak bych to vse napsal tady, ale obavam se odpovedi typu www.taksito♥♥♥♥♥vygoogluj.cz a pod. :-) Kdyby byl nekdo tak hodny tak at si me prida na icq nebo napise sve. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 Google funguje a najde odpověď na téměř všechno, to je prostě fakt. Ale to je vedlejší. Napiš, co chceš vědět, určitě se někdo najde, kdo odpoví. Btw: přesunuto do RGH/JTAG sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.