Dzunk Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 K co uz ste nekdo smazily? demicko ma 1200mb a ja ho ted zacal stahovat. Snad to bude tak dobry jak se rikalo. Diky tomuhle demu se rozhodnu bud pro koupi a nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Demo je regionálně kódovaný, takže máme smůlu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 podle me je to naka chyba v demu nebo neco pac kdyz stahnes jiny dema ktery tam dali dnes tak fungujou normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Slušná hra.Jen jsem zvědavý na délku celé hry.Tam vidím zradu.Rád bych se mýlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 me pekne ser.., jsem kvuli tomu byl do jedny vzhuru, a pak ta vy...... hra nefunguje! Posrany sony si neumi zaridit, aby jim to fungovalo, kdyz to nabizi! To uz tu jednou bylo s Def Jam:icon! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelpu Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 na českým Storu by to mělo být 22.11. Musíme si počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 me pekne ser.., jsem kvuli tomu byl do jedny vzhuru, a pak ta vy...... hra nefunguje! Posrany sony si neumi zaridit, aby jim to fungovalo, kdyz to nabizi! To uz tu jednou bylo s Def Jam:icon!Hm...prostě menší BUG.To se stává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 me pekne ser.., jsem kvuli tomu byl do jedny vzhuru, a pak ta vy...... hra nefunguje! Posrany sony si neumi zaridit, aby jim to fungovalo, kdyz to nabizi! To uz tu jednou bylo s Def Jam:icon! Tak tohle DEMO sem si stahnul a normalne mi jede :wohow: tak nevim jak uvas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 No ano, dnes je na store uz funkcne demo, stiahnite si to este raz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 jj ja uz taham :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariyo Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 je to bomba a obsahuje spoustu nakutých vychatávek jako když jdete přes kládu tak ovládáte rovnováhu otáčením SIXAXISu, je to fakt dobrý, ale demo se mi zdá nějak težké. I na EASY jsem měl pár zákysů s těma chlápkama, ti mě tam drtili jak v našem starém známém DOOM na obtížnost nightmare... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banikovec666 Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 hej tahle hra ma uplně drsnou grafiku a je prostě bomba škoda že nesou prachy:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 je to bomba a obsahuje spoustu nakutých vychatávek jako když jdete přes kládu tak ovládáte rovnováhu otáčením SIXAXISu, je to fakt dobrý, ale demo se mi zdá nějak težké. I na EASY jsem měl pár zákysů s těma chlápkama, ti mě tam drtili jak v našem starém známém DOOM na obtížnost nightmare... Lol tak to si ani nekupuj full (i kdyz je tisickrat lepsi nez demo :wohow: ) ... dnes me to prislo a parim k smrti ... a oproti demu je to kurva tezky .... zatim to hraju jen na hard, a pak na ten posledni (neznam nazev) :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Demo je regionálně kódovaný, takže máme smůlu.... Blbost demo funguje normálně, předevčírem sem pařil a je to hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelpu Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 zatím NEJ hra, jakou jsem kdy hrál. Vřele doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Nevi nekdo kolik tahle hra ma Levelu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Nevi nekdo kolik tahle hra ma Levelu ?? Ma presne 22 levelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Tak včera mi přišla.. je to fakt nej nej nej hra kterou jsem kdy hrál, nejlepší jsou ty různorodé mise (zkrátka není to jen stylem: "vem devitku a ustrel mu palici" ) chvili lozite, chvili neco prohlizite, chvili zabijite, chvili lustite nejaky hlavolam, pozděj i jízdy na skůtru :):). Už jsem ale narazil na tu zradu..hra je krátká až to bolí..po 4 hodinách a 10-ti minutách čistého herního času jsem v 10 nebo 11 kapitole a mam za sebou 57% hry, což je škoda..ale i tak, jakmile se doberu konce určitě to aspon 2x zopakuju. Je to fakt nářez, všem doporučuju! ---- A ted vzkaz co PS3 nemaji: ,,Je to jeden z důvodů proč si tuto mašinku s nápisem Playstation 3 na hřbetě koupit ;) ") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 fakt ze je to jedna z nejj her co kdy na ps3 vysla, pribeh je dost propracovanej, grafika vic nez suprova, dohral jsem to trikrat a fakt ze bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Uncharted me chytlo fakt u srdce. Zaradil jsem si ji mezi moji osobni titulovou elitu a tesim se, pokud prijde pokracovani. Btw ten obal je fake, jsou tam obr. z jednicky a jeste tam je datum vydani 2007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 nejlepší hra na ps38) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 mrkněte na moje stránky - http://uncharted.wgz.cz zatím nic moc, ale každý den tam přidvám další věci, takže brzo toho bude o dost víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 mrkněte na moje stránky - http://uncharted.wgz.cz zatím nic moc, ale každý den tam přidvám další věci, takže brzo toho bude o dost víc Moc pekne stranky, ale ty pravopisne chyby to tam kazi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 mrkněte na moje stránky - http://uncharted.wgz.cz zatím nic moc, ale každý den tam přidvám další věci, takže brzo toho bude o dost víc fakt dobrý;) taky bych chtel umet delat ty stranky,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 tady jsem objevil obal na pokračování..pokud to není fake,:cheesygrin:...http://www.vgboxart.com/boxes/PS3/13214_uncharted_atlantis-v2-orig.jpg FAKE to JE.. protože boxarty se vždycky dělají až skoro na konec, tak pochybuju že by to dělali obráceně, podle mě si jen nějaký fanda pohrál :):roll::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.