Fjanta Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Ahoj vespolek. Prosím o radu,PS3 mám propojenou s komponent kabelem,jelikož hdmi nemám volné. Problém je v tom že mi občasně problikne černý obraz tak na jednu vteřinu. Když přehodím klasicky přes hdmi tak v pořádku. Bude to tím kabelem z aukra za 200 nebo si musím pohrát s nastavením? Předem děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maku_CZ Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Muze to byt oboji, ale copak jsi nemel kabel u PS3 ze jsi kupoval z aukra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fjanta Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Ahoj,kabel byl součástí,ale ne tenhle. Byl tam normální(AV kabel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maku_CZ Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Tak se mrkni do nastaveni jestli tam nemas neco zakazane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fjanta
Ahoj vespolek.
Prosím o radu,PS3 mám propojenou s komponent kabelem,jelikož hdmi nemám volné.
Problém je v tom že mi občasně problikne černý obraz tak na jednu vteřinu.
Když přehodím klasicky přes hdmi tak v pořádku.
Bude to tím kabelem z aukra za 200 nebo si musím pohrát s nastavením?
Předem děkuji za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.