Thommino Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 (upraveno) Ahoj lidi, brouzdal jsem různě po netu a také zde na fóru, ale našel jen 1-3 roky staré příspěvky. Od té doby se toho určitě dost změnilo či vylepšilo. Jelikož jsem přešel, díky už nedostačujícímu PC a menší podpoře her na pc oproti konzolím, na PS3, chtěl bych si užít nové střílečky tak jako na PC. Hledal jsem proto náhradu za Dualshock a našel přesně to co jsem hledal. Frag FX (v2) a FRAGnStein. Co jsem se tak dočetl z názorů, tak Frag FX v 2 vůbec nebrat a FragnStein se již nevyrábí. Máte tedy zkušenost s nějakými aktuálnějšími variantami do kterých by se opravdu vyplatilo investovat? Hra s Dualshockem mi vůbec nevyhovuje a tak trochu "kazí" dojem z hry. Díky za případné odpovědi :) UPDATE: Co třeba Aimon PS Elite nebo Eagle Eye Converter? Upraveno Leden 20, 2013 uživatelem Thommino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 nebude to nikdy jako na pc...stim se smir.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.