dlugo Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Ahoj, mám xbox propojený s TV přes HDMI a chtěl bych to nějak připojit k repro Logitech X-230. Ty mají ovšem pouze JACK. Má s tím někdo zkušenosti?Díky[h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Musíš si koupit toto: http://www.alza.cz/mad-catz-headset-adapter-pro-xbox360-d258744.htm a pak to pichnes do těch vývodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 mozes aj rozlusknut AV kabel dodavany ku konzole, aby sa zmestil vedla HDMI kabla. Potom podla potreby pouzit redukciu, spojku atd.!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wandall9 Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 a USB reproduktory do xboxu? Má to někdo vyzkoušené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dlugo Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 mozes aj rozlusknut AV kabel dodavany ku konzole, aby sa zmestil vedla HDMI kabla.Potom podla potreby pouzit redukciu, spojku atd.!!! takze jsem zbavil AV kabel obalu, spojil pres redukci s bednama a bohajeho ono to vazne funguje!!! diky moc!:) jo a nevadi, ze je ted ten kabel bez toho plastu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 takze jsem zbavil AV kabel obalu, spojil pres redukci s bednama a bohajeho ono to vazne funguje!!!diky moc!:) jo a nevadi, ze je ted ten kabel bez toho plastu? nemalo by vadit...mozno izolacnou paskou to omotat a ta jedna polovica toho obalu by aj mohla byt navrchu. Nebude zavadzat HDMI kablu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dlugo Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 nemalo by vadit...mozno izolacnou paskou to omotat a ta jedna polovica toho obalu by aj mohla byt navrchu. Nebude zavadzat HDMI kablu. omotal jsem to paskou bez toho plastu a vypada to v pohode - jeste jednou diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 a USB reproduktory do xboxu? Má to někdo vyzkoušené? Není co zkoušet, fungovat to nebude ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dlugo
Ahoj, mám xbox propojený s TV přes HDMI a chtěl bych to nějak připojit k repro Logitech X-230. Ty mají ovšem pouze JACK. Má s tím někdo zkušenosti?Díky[h=1][/h]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.