YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 (upraveno) Vítejte v tématu, který vznikl za účelem dát dohromady hráče LoLka na tomto forumu. Nebaví vás hrát s polakama, kteří pořád feedujou a trollujou ? Tak jste tady správně. Byl bych rád kdyby každý kdo hraje LoL zde napsal Váš nick Server Zkušenost ELO .................................................................. Krul7 EU-WEST Zkušenost? Hraju uz od bety takze nejaka tam bude :D 1319 ale urcite bude platina :lol: .................................................................. Aleshaako East 3 Roky, ale žádná zběsilá aktivita 1352 .................................................................. Hiko941 EUNE Hraji1 rok od 15.1. 2012 969(polaci ) .................................................................. iXtremeCZ EU N&E No hraju už rok a půl hrál sem aktivně 10 her denně , teď už moc ne páč nemám náladu na ty randomáky Elo 1661 Upraveno Leden 24, 2013 uživatelem YaKuZa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleshaako Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Aleshaako East 3 Roky, ale žádná zběsilá aktivita 1352 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Talon Stealer Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Hiko941 EUNE Hraji1 rok od 15.1. 2012 969(polaci :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Nazdar joudové :D iXtremeCZ EU N&E No hraju už rok a půl hrál sem aktivně 10 her denně :D, teď už moc ne páč nemám náladu na ty randomáky Elo 1661 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Skvele skoda ze nehrajete na westu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 určitě sou za ten rating 969 můžou poláci? :D když kolega níž má i přes randomáky 1661? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Možná bys to mohl nějak rozdělit třeba do sloupců jakože west a east at až tu bude víc lidí (jeslti bude) aby se nemusel hrabat kdo je na eastu a kdo na westu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 (upraveno) Hraji od července minulého roku(v záři sem si celý měsíc udělal pauzu), hraji průměrně 2-3 hrry denně, na EUW jsem lvl 27, tam jsem začal hrát a pak jsem začal od znova hrát na EUNE, kde jsem teď taky lvl 27 a hraji s kamarády full premade 5v5 a až budu lvl 30, tak založíme tým, stále hledáme hráče, neboť vždy se nás nesejde plný počet,takže kdo by měl zájem, tak mi napište. Hledáme topaře a junglera, i když to až tak důležité není, hlavně ať je nás více. Nick Dupenka. PS: yakuza docel tě teď ten avatar vystihuje, když všichni hrají westa. Upraveno Leden 24, 2013 uživatelem Dupenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.