Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TeamFSD + JQE360 = LiNK ! Hrajte stažené hry po internetu zdarma ! (není třeba PC)

Recommended Posts

Odesláno
Může mi někdo poradit se System Link? Na routeru mám nastaveno "UPnP Status: Enabled". Když mám nejnovější TU u hry Call of Duty, tak vydím hráče a místnosti, ale když tam ve hře Join a Refresh, tak nikoho nevidím, nevíte proč?

taky se mi to stává ... ale když jsem to nechal asi tak týden být, tak to zrazu šlo ... bylo to nad mou logiku :D

Odesláno
Lidi, mám problém, že když dám ve hře System Link, tak normálně najdu místnosti s hráči, do kterých se můžu připojit, ale píše mi to , že mám TITLE UPDATE 0 a přitom je mám stáhlé i aktivované, ale system link je prostě nevidí a furt píše že TU 0:cry:

podle mně nevíš jak to vypadá, když máš aktivovaný TU ;)

Odesláno
1.Are you using the default skin ?

2.Are you using the most recent kernel and dashlaunch ?

3.Did you cold boot (power console completely off and then back on again) ?

4.Have you tried deleting the plugin, cold booting, then re downloading the plugin update and cold booting again ?

5.Have you checked settings to make sure LiNK is enabled ?

6.have you tried re linking your console with your JQE360 account ?

7.Have you installed the missing avatar/kinect data ($SystemUpdate) ?

8.Have you checked your dashlaunch settings (pingpatch on, devlink off)

9.Are you running the latest TU ?

10.Are you running any other plugins? If so disable them (dashlaunch plugins like xbdm.xex)

11.Is there a space in your jqe360.com username or in your gamer tag ? If so remove it.

oficiální rady od realmode

TOTO by jste měli sledovat!

Odesláno
Zdravím kluci, potřebuju poradit. Chci hrát př. CODBO2, mam stahli vsechny title updates od 1 až do 7 ( přes Y to posledni dole, a tam download) tak to mam vše stahly. Pak normalne pustim hru. v Menu dam X, pak system link dam analog do prava abych videl mistnosti a: vidim je, jen v 1 jsou lidi, a u vsech mi sviti neco TU 7 aveble., chyby mi updaty. ale ty mam. kdyz dam vstoupit. toci se to kolecko a nic. zustane to na tech mistnostech. nevim co mam delat. poradte mi prosim. diky

Nejdřív ho v tom SYSTEM_UPDATE musíš aktivovat čéče ;)

Odesláno
Může mi někdo poradit se System Link? Na routeru mám nastaveno "UPnP Status: Enabled". Když mám nejnovější TU u hry Call of Duty, tak vydím hráče a místnosti, ale když tam ve hře Join a Refresh, tak nikoho nevidím, nevíte proč?

Pojď hrát s náma online, hrajeme teď sice přes XBSLink (kvůli nestabilitě sytem linku), ale pomůžeme ti to nastavit. Je to daleko lepší, hrajeme všechno, pokecáme....

• 3 weeks later...
Odesláno

U kamose jsem tohle taky resil a stacilo jen UPnP disablovat a pokud b ani to nepomohlo, tak zakazat DEVlink

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu