Zverbo Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Poradt mi prosim ake mam kupit hry pre syna /5/ aby to uhral sam, nieco na styl idem/strielam/jazdim neplnim misie ani bocne leveli nieco jednoduche preneho. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 (upraveno) No tak asi bych hodně zvážil Book of Spells - to by mělo být hodně jednoduché a hlavně plně česky včetně dabingu. Já mít dítě, tak to kupuju hned. Podobně by měl vyjít Sly Cooper koncem března - taky komplet česky včetně dabingu. S trochou pomoci by 3D plošinovku měl uhrát. Jinak asi kouknout po arkádách. Třeba Flower nebo Journey jsou obojí docela jednoduché hry bez textů. Přesto hodně kvalitní. Nebo by mohl dát Katamari Forever... ale to je místy docela obtížné (hraje se na čas a ten je někdy přísný - leda že by jsi to dohrál ty a tím odemknul módy bez časového limitu) Upraveno Leden 21, 2013 uživatelem Agarwel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustyjohn42 Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Já bych se možná kouknul na nějaké ty LEGO jako třeba Harry Potter pán prstenů atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Hry pre male deti vygooglis lahko, napr. http://ps3.hrypc.cz/?hry-pro-mensi-deti,76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyN Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Jednoznačně, to Book of spells. ty Lego hry bych nebral, je to většinou anglicky a navíc složitý že to nepochopí ani dospělej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Určite Rayman Origins, skvelá zábava pre deti aj dospelých. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 bezkonkurečně lbp 1 hraje to i má mamka které je 60 let :D a nikdy nehrála hry, ratchet crack in time, killzone 3 s move fakt jednoduchej a pěknej, ape escape pro move, sports champions 1 a gladiatorské zápasy, playstation heroes on move edit: predator rayman origins, tolik sprostých slov jako u raymana jsem ještě neřekl u žádné hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 seth123: Čoveče LBP jsem zvažoval doporučit (ale když už, tak dvojku) - a nevím jak moc je to pro malé dítě. Textů jsou tam mraky. Já bych spíš volil hry, kde se nemluví a nečte (Journey, Katamari, Flower, třeba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Filmove hry napr. Rango, doba ledova, shrek atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.