Melichar1111 Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Zdravím. Chci se zeptat. Dá se nějak udělat aby ps3 fungovala jako wifi router? Aby prostě bylo možné se připojit třeba s mobilem. Do ps3 mám připojení k internetu přes kabel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maku_CZ Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Jako WIFI router nejde, proc si nekoupis wifi router a tim vyresis vsechno najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Melichar1111 Odesláno Leden 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Jen mě to zajímalo, jestli je to možné. Jelikož když jsem vyhledával wifky přes mobil tak mi to našlo právě i tu mojí ps3, ale zaheslované. Tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maku_CZ Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Tady mas veskere nastaveni http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/network/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Jen mě to zajímalo, jestli je to možné. Jelikož když jsem vyhledával wifky přes mobil tak mi to našlo právě i tu mojí ps3, ale zaheslované. Tak nevím To nastane pokud máš zapnuté remoteplay ale rozhodně se přes to nepřipojíš do internetu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Melichar1111
Zdravím. Chci se zeptat. Dá se nějak udělat aby ps3 fungovala jako wifi router? Aby prostě bylo možné se připojit třeba s mobilem. Do ps3 mám připojení k internetu přes kabel. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.